Fülesbagoly

Nemi erőszak áldozata lett a Slipknot énekese

2017. május 27. - matesas
Élete legsötétebb fejezétől beszélt Corey Taylor a The Therapist című műsorban. A Slipknot énekese elmondta: 10 éves gyermekként szexuális erőszak áldozata lett, a nála hat évvel idősebb szomszéd fiú okozta számára a sosem múló traumát.
corey_1.jpg

A Joshi Bharat beszélgetős műsoraihoz hasonló The Therapist vendége ezúttal Corey Taylor, a Slipknot/Stone Sour énekese volt, a frontember egészen döbbenetes történetről lebbentette fel a fátylat. Elmondása szerint gyerekkorában sokat költözködött a családjával, ennek eredményeképpen gyorsan kötött barátságokkal. A borzalmas események 10 éves korában történtek meg vele. Sokat lógott a 16 éves szomszéd sráccal, aki egyszer felhívta magukhoz zenét hallgatni. A fiú megerőszakolta Coreyt, és megfenyegette, hogy senkinek sem mondhatja el a történteket, különben őt és az édesanyját is komoly baj érheti. Corey egészen 18 éves koráig magában tartotta a titkot. Az őt megrontó fiúnak minden bizonnyal komoly mentális problémái lehettek, később felgyújtotta a saját házukat, Corey akkor hallott utoljára felőle.
Corey az interjúban többek között beszélt zenésztársa, Paul Gray haláláról, saját öngyilkossági kísérletéről és a drogokról is. A teljes interjút itt megnézheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9512544617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása