Fülesbagoly

Mélygarázsban fesztivál? Simán!

2017. május 26. - Bagolyhír

Ma estére ismét átveszi a teret a zene a Müpa mélygarázsában, hiszen a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a Garázsband Fesztivált. A rendhagyó tehetségkutató célja lehetőséget és teret adni a feltörekvő zenekaroknak.

shaibo_1.jpg

A Shaibo a Fülesbagoly Tehetségkutatón már bizonyított

A tehetségkutatóra közel 50 zenekar jelentkezett. Közülük a Müpában idén fellépő művészekből összeállt zsűri (Bocskor Bíborka, Jónás Vera, Hrutka Róbert, Little G Weevil és Jamie Winchester) választotta ki azt az öt fiatal együttest, akik egy-egy 40 perces önálló koncerttel élőben is megmutathatják tehetségüket a színpadon. A program:

21.00-21.40 IDEGEN
22.00-22.40 Shaibo
23.00-23.40 Sorbonne Sexual
00.00-00.40 Mongoose Limit
01.00-01.40 Köpönyegforgatók

Kapunyitás: 20:00 A fesztiválra a belépés idén is díjtalan.

A díjakról annyi derül ki az esemény oldalán és facebookján, hogy "a helyszínen legtöbb szavazatot begyűjtő együttesekre további értékes különdíjak is várnak: egy egész nap a Müpa profi hangstúdiójában, fotózással egybekötve, fellépési lehetőség a Ludwig Múzeum exkluzív rendezvényén, valamint interjúlehetőség a Ludwig Múzeum blogján".

A fellépők közül a Shaibo ott volt a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében is, ahol eléggé meggyőztek minket, ezért aztán nem mondhatunk mást, mint hogy hajrá Shaibo!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5612542573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása