Fülesbagoly

Meghalt Chris Cornell

2017. május 18. - Bagolyhír

52 éves korában váratlanul meghalt Chris Cornell, a Soundgarden és az Audioslave énekese. Mindezt a zenész képviselője, Brian Bumbery jelentette be közleményben. Hirtelen halálesetről írt, ami sokkolta Cornell feleségét és családját. A halál okát még vizsgálják.

cornell.jpg

Cornell 1964-ben született Seatlttle-ben. 1984-ben alapította meg a Soundgardent, amely grunge műfaj egyik legsikeresebb együttese lett. Sikerüket a Black Hole Sun c. dal hozta meg, amit szanaszét játszott az MTV. Az együttes 1990-ben feloszlott, de Cornell maradt a zeneipar élmezőnyében. Szólólemezeket adott ki, valamint ő lett az Audioslave énekese, amit a Rage Against the Machine tagjai alapítottak Zack de la Rocha távozása után. Az Audioslave 2007-ben befejezte, 2010-ben pedig Cornell visszatért az újjáalakuló Soundgardenbe, amely azóta is aktívan létezett. Most is éppen amerikai koncertturnén voltak, kedd este léptek fel Detroitban, ahol Cornell meghalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2412513199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása