Fülesbagoly

Hiperkarma: ez nem csak egy délibáb lesz

2017. május 14. - matesas

A klubturné után május 18-án igazi nagyszínpados lemezbemutató koncerten lép fel a Hiperkarma, Bérczesi Robiék a Budapest Park közönsége előtt játszák el a Délibáb album dalait.

 hiperkarma_2.jpg

2007-ben úgy tűnt, hogy a hazai alternatív zene egyik legjobb zenekarának befellegzett, a Hiperkarma feloszlott, és a visszatérésre több, mint négy évet kellett várni. Az újraalakult banda három esztendő elteltével adott ki új lemezt, a Konyharegény egy nagyon szerethető album, érezni lehetett rajta, hogy a Hiperkarmában maradt elég puskapor, ám az együttes rajongóinak az idei év talán még nagyobb örömöt okoz, hiszen a márciusban megjelent Délibáb lemezen minden megtalálható, amiért az együttest szeretjük. Báj, lendület, szellemes szövegek - semmi kétség, a Délibáb a Hiperkarma egyik legerősebb lemeze.

Csütörtökön élőben is hallhatjuk az album dalait, a Karma a Budapest Parkban lép fel, az est vendégei A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I. és az Amoeba Band.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4212504909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása