Fülesbagoly

Nirvana szól a Marvel szuperhőseinek

2017. május 05. - matesas

Augusztusban érkezik a Netflix oldalára a Marvel Védelmezők szériája, a szuperhősös történethez már elérhető a trailer. A kétperces előzetes alatt a Nirvana egyik klasszikusa szól, a Come As You Are újramixelt változatában Kurt Cobain hangja is felcsendül.

defenders.jpg

Az alkotók elemeire szedték a Come As You Are-t, hangsúlyosabb lett a basszus, Cobain hangját azonban kiemelték, ezáltal drámaibbá téve a zene alatt futó képsorokat. A Come As You Are eredetileg a Nirvana 1991-es, világrengető albumán, a Nevermindon jelent meg, és máig a zenekar egyik legnépszerűbb szerzeménye.

A The Defenders (Védelmezők) sorozatban Fenegyerek (Charlie Cox) Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) és Vasököl (Finn Jones) fogják játszani a főszereplőket, de a Daredevil második évadában bemutatkozott Punisher, azaz a Megtorló (Jon Bernthal) is fel fog bukkanni. A cselekmény még nem ismert.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5812482523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása