Fülesbagoly

James Brown szülinapjára készített feldolgozást a P.O.D.

2017. május 04. - matesas

Május 3-án lett volna 84 éves a 2006-ban elhunyt soul legenda, James Brown. A születésnap alkalmából a P.O.D. feldolgozta Brown egyik legnagyobb slágerét, a banda egyelőre egy előzetest tett közzé az It’s a Man’s Worldhöz készült videóból.

pod-james-brown.jpg

1933 május 3-án egy hihetetlen tehetséggel megáldott férfiú látta meg a napvilágot, James Brownt néhány évtizeddel később már az egész földkerekség a „Soul keresztapjaként” emlegette. Az amerikai alternatív rockot játszó P.O.D. a születésnap alkalmából elkészítette az It’s a Man’s World feldolgozását. A banda valamennyi tagja rajong a zenéért, nem is beszélve James Brownról. Arra gondoltunk, hogy a születésnapja remek alkalom arra, hogy kifejezzük a tiszteletünket és megmutassuk ezt a verziót, amelyen már nagyon régóta dolgoztunk - áll a P.O.D. közleményében. Mi most megmutatjuk az előzetest és a dal egy fantasztikus verzióját, amikor Brown és Luciano Pavarotti adja elő a számot.

P.O.D. - It’s a Man’s World:

James Brown - Luciano Pavarotti - It’s a Man’s World:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr612480305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2017.05.06. 21:07:58

Mindenki jobban járt volna, ha ezek a szektás srácok, inkább magukhoz, mint bármilyen zenéhez nyúlnak...
süti beállítások módosítása