Fülesbagoly

Country lemezt készítenek a metal nagyágyúi

2017. május 04. - matesas

Különleges lemezt készít az amerikai heavy metal banda, a DevilDriver. A zenekar egy klasszikusokkal teletűzdelt country feldolgozás albumon ügyködik, minden számban közreműködik egy vendég előadó is, olyanok, mint Glenn Danzig, John 5 vagy Corey Taylor.

devildriver.jpg

Dez Fafara, a DevilDriver frontembere számolt be a banda rendhagyó terveiről, az énekes izgatottan mesélt az új album előkészületeiről. A lemez várhatóan jövőre fog megjelenni, olyan legendáktól dolgoznak fel dalokat, mint Johnny Cash vagy Willie Nelson. A hangszeres részeket már felvették, és a vokál egy részét is rögzítették. Az album egyik különlegességét az adja, hogy minden dalban közreműködik majd egy vendég előadó. Glenn Danzig már igent mondott, akárcsak John 5 a Rob Zombie-ból vagy Randall Blythe és Mark Morton a Lamb Of Godból. Várhatóan Corey Taylor, a Slipknot frontembere is szerepet vállal, Fafara már beszélt vele, Corey nem zárkózott el, azt mondta, hogy ha belefér az idejébe, mindenképp számíthatnak rá.

Kíváncsian várjuk, hogyan lesz ebből country lemez:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7912479327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercyful Fate 2017.05.07. 11:14:47

Első mondat utan nem is folytattam mert kapásból szembetűnt, h hozza nem értő irta a cikket. Ennek a zenekarnak semmi köze a heavy metalhoz. Teljesen mas stílusban alkottak es alkotnak.
süti beállítások módosítása