2017. máj 03.

Így csapatja Ausztráliában a Tankcsapda

írta: matesas
Így csapatja Ausztráliában a Tankcsapda

A nagy sikerű budapesti Sportaréna koncert után már Ausztráliában nyomulnak a debreceni rockcsempészek. A Tankcsapda három koncerten lép fel a koalák földjén, az első bulit már le is tolták, Melbourne után Sydney következik.

tank3.jpg

Háromállomásos ausztrál turnén vesz részt a Tankcsapda, a zenekar először jár a messzi földrészen, szerdán Melbourne-ben, a The Corner Hotelben zúztak, telt ház előtt. Egy rajongói videó tanúsága szerint elég nagyot tombolt a közönség a Mennyország touristra.

„Ez igen! Nagy köszönet, élveztük!” - írták a Facebook-oldalukon, s mint látható, sok ausztráliai magyar fejezi ki a zenekarnak, hogy már nagyon várták őket.

tank1.jpg

Fotók forrása: Tankcsapda Facebook-oldala

Mint arról korábban a Fülesbagoly beszámolt: a banda elég rég óta szervezte az ausztráliai kalandot.

– Az ötlet tulajdonképpen már két éve megfogalmazódott, de a zenekar számára mindig az volt a lényeg, hogy ne lépjenek túl nagyokat, fokozatosan mérjék fel a lehetőségeket - mondta korábban a bagolynak Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtóreferense. – Az együttes nem azért utazik külföldre, hogy világsztár legyen, hanem azért, hogy örömet szerezzen az ottani rajongóknak, a kint élő magyaroknak - tette hozzá Bakó.

A zenekar most tovább utazik, pénteken Sydneyben, vasárnap Brisbane-ben van jelenésük.

tank2.jpg

Szólj hozzá

Tankcsapda Hírek