Fülesbagoly

Színpadon kérte meg barátnője kezét a Mastodon gitárosa

2017. május 02. - matesas

Eddig is tudtuk, hogy Brent Hinds nem egy hétköznapi figura, a Mastodon gitárosa ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Hinds egy alabamai koncerten a színpadra szólította barátnőjét és megkérdezte tőle: akarsz-e a feleségem lenni?

hinds_2.jpg

Raísa Moreno alighanem mindig is ilyen leánykérésről álmodozott. A szépséges barna hajú lány az alabamai Birminghamben rendezett Mastodon-koncerten a színpad széléről figyelte a zenekart, amikor Hinds szólította őt. A közönség éljenzése közepette Hinfs megkérte a kezét, ő pedig természetesen azonnal igent mondott.

A koncert egyébként is családias hangulatban zajlott. Birmingham Hinds szülővárosa, a szakállas gitáros pedig valószínűleg jól eltervezte a lánykérő akciót, hiszen a koncert közben a nagymamája is a színpad szélén ücsörgött, így ő is szemtanúja lehetett, amint kis unokája elnyeri választottja szívét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5112473211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása