Fülesbagoly

Készül az új Guns ’N’ Roses lemez?

2017. április 23. - matesas

Titokzatos fotó jelent meg a Marshall hangszergyártó cég Twitter-oldalán, a képen Slash egy gitárral a kezében ücsörög egy stúdióban. A Guns ’N’ Roses rajongói természetesen abban reménykednek, hogy ez egy utalás egy új album elkészítésére.slash_1.jpg

Ha a GNR-reuniont a csodák kategóriájába soroltuk, akkor legalább ekkora meglepetést jelentene, ha a régi tagok nem csupán turnézásra álltak volna össze, hanem egy új lemezt is rögzítenének. Alighanem titkon minden rajongó ebben bízik, beleértve a Fülesbagoly csapatát is.

Nem tudni, hogy a Twitteren megjelent kép pontosan hol készült, milyen stúdióban, csupán annyi bizonyos, hogy Slash egy új, 2555X Silver Jubilee gitárt próbálgat elégedetten. Guns ’N’ Roses? Esetleg szóló projekt? Vagy a Conspirators-szal készül újabb lemezt kiadni? Nyitott kérdések, amelyekre remélhetőleg hamarosan választ kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4912448301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása