Fülesbagoly

Kid Rock bevitt egy gyomrost Hillary Clintonnak

2017. április 22. - matesas

Jól tudjuk, hogy Amerikában a művészvilág nyíltan vállalja politikai nézeteit, a színészek, zenészek gyakran a kampányokban is aktív szerepet vállalnak. A Donald Trumpot támogató Kid Rock az elnökkel fotózkodott a Fehér Házban, majd Hillyry Clintonnak vitt be egy gyomrost.kidrock.jpg

Szuperkonzervatív hírességek - a tengeren túli sajtó így jellemzi a híres ovális irodában egybegyűlt csapatot. Kid Rock mellett Ted Nugent gitáros-énekes, valamint Sarah Palin, Alaszka volt kormányzója feszít Trump mellett, a közös fotó után egy vacsorát is elköltöttek egymás társaságában. De nem csak Trumppal fényképezkedtek, hanem egy meglehetősen gúnyos fotón az elnökválasztás vesztese, Hillary Clinton festménye előtt pózoltak.

kidrock2.jpg

A bagoly szerény véleménye: Kid Rocknak jobban áll a zene, mint a politika, például remekül passzolt hozzá, amikor még az American Bad Ass című nótában kívánta visszahelyezni Detroitot a térképre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr412444525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása