Fülesbagoly

Ennyire ütős élőben a Zakk Sabbath

2017. április 21. - matesas

A Black Sabbath szelleme tovább él, méghozzá egy igazi szupercsapat tolmácsolásában. A BS-feldolgozásokat játszó Zakk Sabbath júniusban ad ki egy koncertlemezt, amely a banda egyik detroiti showját rögzíti, egy klasszikust máris megmutatunk róla.

zakk-sabbath-1500x975.jpg

A legendás Zakk Wylde zseniális csapatot gyűjtött maga köré, hogy a Black Sabbath dicsőségét zengjék. A Zakk Sabbath tulajdonképpen egy tribute zenekar, de nem ám nyeretlen kétévesekkel. Wylde az énekes/gitáros, Blasko (Ozzy Osbourne, Rob Zombie) a basszusgitáros, a doboknál pedig Joey Castillo (Danzig, Queens Of The Stone Age) foglal helyet. A banda tavaly október 28-án Detroitban lépett fel, a koncertet rögzítették és június 16-án lemez formájában is kiadják. A War Pigs című klasszikushoz hivatalos videó is készült, azt most megmutatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr512443463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása