Fülesbagoly

Hullasmink kötelező a lánytrió buliján

2017. április 19. - matesas

Napjaink legsikeresebb japán zenekara, a Babymetal furcsa dresszkódot ír elő néhány nyári koncertjére. A női trió egyik tokiói fellépésére csak hullasminkben érkezhet a közönség, Oszakában pedig csak a középiskolás és a nyugdíjas rajongók számára lehetséges a belépés.

 babymetal2.jpg

Iszonyatos sebességgel ível felfelé a japán Babymetal karrierje, idén hol a Guns ’N’ Roses, máskor a Red Hot Chili Peppers előzenekaraként játszottak, de a három csaj már önálló jogon is teltházas koncerteket ad a világ minden táján. Igazi megasztárok, így nyilván azt is megengedhetik maguknak, hogy megválogassák a közönségüket.

Su-metal, Yuimetal és Moametal ezúttal meglehetősen bizarrnak tűnő módon rostál. Lesz olyan fellépésük, amelyre kizárólag férfiak mehetnek, ugyanígy olyan is, amelyre csak nőket várnak. Néhány showjukon a korhatárt is megszabják, hol a tinédzsereket, hol a 60 éven túliakat részesítik előnyben, de az egyik bulijukon összeeresztik a középiskolásokat a nagypapa korba lépett rajongókkal. A legfurcsább fellépéseken szigorú dresszkódot írnak elő, ilyenkor a rajongók csak hullasminkben vehetnek részt a rendezvényen.

Egyébként ahogyan az az alábbi videóból is ki fog derülni, a Babymetal eszméletlenül profi és látványos előadásokkal kápráztatja el a nagyérdeműt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9512436987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása