Fülesbagoly

66 milliót ér a Marilyn Manson gyémántgiccs

2017. április 18. - matesas

Köztudott, hogy a rapperek rajonganak a méregdrága ékszerekért, a Lil Uzi Vert nevű dumagép sem sajnálta a pénzt, 220 ezer dollárt (66 millió forint) fizetett ki egy rémesen giccses, Marilyn Mansont ábrázoló gyémántnyakékért.

mansonlanc.png

A Fülesbagoly ritkán foglalkozik a rap műfaj képviselőinek ügyes-bajos dolgaival, de most kivételt teszünk, hiszen az „érdekességek a nagyvilágból” rovatba kívánkozó témánk szereplője Marilyn Manson is, aki viszont közel áll szívünkhöz. Szóval adott egy 22 éves rapper srác, bizonyos Lil Uzi Vert, akinek zenei munkásságát ugyan nem ismerjük, de minden bizonnyal nem mehet neki rosszul, ha 220 ezer dollárt le tud gombolni egyetlen nyakláncért. Lil Uzi Vert egyébként furcsa módon imádja a stílusban hozzá Makó-Jeruzsálem távolságban álló Mansont, a most megvásárolt gyémánt csecsebecse is e szeretet megnyilvánulása. Az ékszerkészítő egy ördögi Mickey-egérként jeleníti meg Mansont, a nyakék összesen 155 karátnyi gyémántot tartalmaz. 

mansonlanc2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9612434015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása