Fülesbagoly

Megvan, hogy kik lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében

2017. április 17. - Bagolyhír
Kialakult a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőseinek névsora. A 151 jelentkezőből 10 együttes illetve előadó mutathatja meg magát Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ színpadán április 22-én. A verseny a FISH! zenekar nagykoncertjével zárul. A teljes rendezvényre ingyenes a belépés.
original_foto_fish-2.jpgA díjkiosztót követően a FISH! zenekar koncertezik

A Fülesbagoly Tehetségkutatót még januárban hirdették meg a szervezők, és magyarországi illetve határon túli magyar, lemezkiadói és országos rádiós játszással nem rendelkező, a könnyűzene bármely stílusában muzsikáló együttesek illetve előadók jelentkezését várták. Rendkívül sokan neveztek be a versenyre, összesen 151 produkció küldött be hanganyagot. Ezeket előzsűrizték, és így alakult ki a döntős mezőny. A fináléban 10 zenekar mutathatja be élőben tudását, mindenki 20 perces minikoncerttel. Fellép az egyszemélyes bass/loops/hip-hop Szipka Loops, a pécsi alterrock All Inclusive Delicates, az igényes popban utazó Nagy Zsófi and her Band, a szintén egyszemélyes akusztikus folk-rock Kölyök, a székelyföldi folk-kvartett Eztán, a rockandroll duóként üzemelő Baron Mantis, a hegedűvel megbolondított alterrock Fák Alatt Zenekar, a dallamos popmetalt képviselő Phrenia, az improvizatív jazzpopsoul itthoni képviselője, a Shaibo illetve egy modern metalfogat, a Faith & Deed.
A tét nagy, a szervezők rengeteg értékes ajándékot adnak az első három helyezettnek és a különdíjasoknak, köztük fesztiválfellépéseket, sajtómegjelenéseket, lemezfelvételt, előzenekarozást és további díjakat.
A díjkiosztó után a FISH! zenekar ad nagykoncertet. A teljes rendezvényre a belépés ingyenes. A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében, a Cseh Tamás Program Támogatásával jött létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4312431709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása