Fülesbagoly

Lacuna Coil koncert lesz Budapesten

2017. április 16. - Bagolyhír

Öt év után tér vissza Budapestre a Lacuna Coil, az egyik legnépszerűbb gothic metal zenekar. Az 1994-ben alakult milánói csapat május 7-én az újbudai A38 hajón mutatja be legutóbbi, Delirium című lemezét.

lc.jpg

Nyolcadik albumával egy sötét, elhagyatott, régi szanatórium képzeletbeli falai közé vezet a Lacuna Coil. A Delirium egy szellemekkel és megkínzott lelkekkel teli, tönkretett életek sebeit magán viselő képzeletbeli világot mutat be - szerepel a szervező Concerto Music által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban. Az olasz metalzenekar lemeze a korábbiaknál sötétebb és ijesztőbb hangulatot teremt. Mint írták, a Delirium arról a horrorról szól, amellyel minden nap szembesülnünk kell, amikor az ismeretlennel nézünk szembe. Az anyag készítésében ezúttal is jelentős részt vállalt az alapító basszusgitáros, Marco Coti-Zelati, aki producer is volt, sőt Alessandro Olgiati fotóit felhasználva ő alakította ki a borító grafikáit is.
A Lacuna Coilban Marco Coti-Zelati mellett Cristina Scabbia és Andrea Ferro énekel, gitáron Diego Cavallotti játszik, a dobos az amerikai Ryan Blake Folden. Az együttes legutóbb 2012-ben a Sziget fesztiválon lépett fel Magyarországon. A május 7-i koncert előzenekara a moldovai Infected Rain lesz. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8112430613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása