Fülesbagoly

Az AC/DC helyett utazós műsorban tér vissza Brian Johnson

2017. április 06. - matesas

Halláskárosodása miatt eltanácsolták az AC/DC-től Brian Johnsont, az énekes talán mostanra kezdi túltenni magát az őt ért traumán. A Sky Arts csatornán egy utazós műsorral tér vissza, és természetesen ebben sem fogja elhanyagolni a rock and rollt.brianjohnson.jpg

Április 28-án debütál az Egyesült Királyságban Brian Johnson saját utazós showműsora, amely a Brian Johnson’s Life on the Road címet viseli. A sorozat tulajdonképpen a rock and roll életformának állít emléket, hiszen bemutatja milyen turnézni, koncertezni, és folyton úton lenni, de közben persze csupa szép hellyel ismerkedhet meg a néző. Johnson minden részben egy-egy rocksztárral kel útra, az első részben Roger Daltrey a The Whoból szerepel, de a vendégek között van még Lars Ulrich a Metallicából, Nick Mason a Pink Floydból, Joe Elliott a Def Leppardból, Sting és Robert Plant, a Led Zeppelin egykori énekese is.

Az AC/DC rajongói persze azt szeretnék leginkább, hogy Johnson egyszer visszatérhessen a zenekarba, erre azonban egyelőre vajmi kevés az esély. Brian Johnson utoljára tavaly februárban lépett fel az AC/DC-vel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3112405203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása