Fülesbagoly

Keményen beszólt a Limp Bizkitnek a Slayer gitárosa

2017. március 30. - matesas

A Limp Bizkit eddig is szélsőséges reakciókat váltott ki a pályatársakból, de Kerry King, a Slayer gitárosa most egyenesen kalapáccsal csapta arcon Fred Durstéket. King azt állítja: a Bizkit miatt majdnem felhagyott a zenéléssel.

slayer-bizkit.jpg

Egy friss interjúban Kerry King megosztott néhány emléket, amelyek a ’90-es évek zenei váltásához fűzik, s mint kiderült: a gitáros lesújtó véleménnyel van a nu-metal egyik zászlóshajójának számító Limp Bizkit zenekarról. King azt állítja: kis híjján a muzsikálást is abbahagyta Dursték nyomulása láttán.

– A ’90-es végén nagyon megcsömörlöttem az egésztől. Nem tudtam megérteni, hogy mitől olyan nagy durranás a Limp Bizkit. Ez a jelenség úgy hatott rám, hogy már nem is akartam többé zenélni. Azt éreztem, hogy ha ilyen zene kell a népnek, akkor basszák meg, én ezt utálom.

Hála az égnek, King végül nem süllyedt oly mély depresszióba, hogy szögre akassza a gitárt. Kitartásának köszönhetjük, hogy 2001-ben megjelent minden idők egyik legjobb Slayer-lemeze, a God Hates Us All.

Nem épp a Limp Bizkitre hajaz Kerry King zenei világa:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7612387651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása