Fülesbagoly

Bekéredzkedett a Tankcsapda Halász Judit öltözőjébe

2017. március 29. - matesas

Gyermeki fény költözött a marcona külsejű rockerek szemébe, amikor kinyílt Halász Judit öltözőjének ajtaja és a művésznő kedvesen beljebb invitálta őket. A Tankcsapda tagjai is jól tudják: az almaszószba ne hajíts galacsint!

tcs_halaszj.jpg

Ritka az olyan alkalom, amikor fordul a kocka és nem a Tankcsapda zenészeit rohamozzák a rajongók egy közös fotóért, hanem ők kérik ugyanezt egy régi idoljuktól. Most pontosan ez történt, a debreceni rockerek a Fábry Show felvételeinek szünetében kéredzkedtek Halász Judit öltözőjébe (a felvétel csütörtök este kerül adásba), és legnagyobb örömükre a művésznő készséggel fogadta őket. Váltottak néhány szót, elkészült a közös fotó, és mint mondják, azonnal megfogta őket Halász Judit kedvessége, közvetlensége.

Az április 28-án az Arénában koncertező Tankcsapda a Facebook-oldalán posztolta a közös képet, amely alá ezt írták a srácok: „TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL álltunk össze egy fotó erejéig Halász Judittal a Fábry Show felvételeinek szünetében. (Ha nem tudnád: Ő a magyar gyerekzene „metalikája”, a műfaj koronázatlan királynője, akinek dalait számtalan generáció óta mindenki ismeri).”

Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtófőnöke a Fülesbagolynak azt mondta: hatalmas élmény volt a fiúk számára a Halász Judittal való találkozás. Nem csak ők, de a következő generációk is az ő zenéjén nőttek fel, Sidi kislánya és kisfia is rajong Halász Judit dalaiért.

A Fülesbagoly is így van ezzel, hozzátéve: a Tankcsapdát ma már ugyanolyan szívesen hallgatjuk, mint anno a Helikoffert. Zenéljünk kicsit!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7512384431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása