Fülesbagoly

Ez a csinos zongoristalány imádja a Nirvanát

2017. március 28. - matesas

Ayşedeniz Gökçin egy 29 éves dögös zongoristalány, zeneakadémiát végzett, és hazájában, Törökországban igen nagy népszerűségnek örvend. És bár virtuóz módon játszik Lisztet vagy Bartókot, az ereiben rock and roll vér csörgedezik.

zongoristalany.jpg

A Nirvana hivatalos Facebook-oldala kedden osztotta meg Ayşedeniz videóját, a csinos lány az In Bloomot zongorázza Prokofjev-stílusban. És nem kell sokat keresgélni a legnagyobb videómegosztón, hogy további Nirvana-dalokra bukkanjunk Ayşedeniz előadásában, a Smells Like Teen Spirit, a Come As You Are vagy épp a Breed zongorára átírt változata is látható, egytől egyig zseniálisan szólnak, Ayşedeniz pedig láthatóan igen nagy beleéléssel adja elő Cobainék szerzeményeit. A lány korábban Pink Floyd dalokat „lisztesített”, két éve pedig lemezt adott ki a The Nirvana Project címmel. Íme, néhány Nirvana-dal Ayşedeniz prezentálásában.

In Bloom:

 

Smells Like Teen Spirit:

 


Come As You Are:

 


Breed:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9112379499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása