Fülesbagoly

Vevőre találtak a 742 ezer forintos Metallica-jegyek

2017. március 27. - matesas

Három óra alatt elkapkodták a rajongók a jegyeket a Metallica jövő áprilisi budapesti koncertjére, és mint azt a Fülesbagoly a szervezőktől megtudta: néhány darab már a 742 ezer forintos extra csomagból is gazdára lelt. Indulhat a fotózkodás Hetfieldékkel!

metallica2.jpg

Egy igazi rajongó vagy, és az anyagi lehetőségek sem szabnak határt, miért ne találkozhatnál a Metallica tagjaival? A kérdés természetesen költői, a gyakorlat azt mutatja, korántsem volt irreális elképzelés az úgynevezett „The Hardwired Experience” csomag piacra dobása. Márkus Éva, a Live Nation marketing és pr-igazgatója a Fülesbagoly érdeklődésére elmondta: a 742 ezer forintos jegyekből is vásároltak már az árusítás megkezdése óta. Azt Márkus Éva nem árulhatta el, hogy magyar vagy külföldi rajongók vásároltak-e a vagyont érő tiketekből, ám a pr-igazgató hozzátette: a hasonló értékesítések alkalmával az a tapasztalatuk, hogy főként magyarok élnek a lehetőséggel.

Mint arról beszámoltunk: a különleges jegyekből összesen 12 darab kapható a budapesti koncertre. A csomag a következőket tartalmazza: egy prémium ülőjegy a 104-es szektorba, bejutás a helyszínre a 'Through The Never' bejáraton, találkozás a bandával a backstage területén a show előtt, közös csoportkép a Metallica tagjaival, a Metallica tagjai által aláírt setlist, 2 italjegy a fizetős bárba, vacsora a 'Spit Out The Bone' büfében korlátlan fogyasztással, belépés a Memory Remains’ kiállításra, ahol megtekinthetők a banda emléktárgyai, fellépő ruhái, hangszerei, személyes tárgyai és sok más érdekesség, illetve ajándék limitált kiadású Metallica show poszter és egy választható Metallica póló, valamint külön ajándéktárgy vásárlási lehetőség.

A világ legnépszerűbb trash metal zenekara 2018. április 5-én az Arénában csapnak a húrok közé. A múlt pénteki kezdéssel meghirdetett árusítás igazi rohamot hozott, 3 óra alatt elkeltek a normál jegyek. A koncertre azonban még most sincs teljes teltház, néhány VIP-jegy még kapható.

A koncertszervező egyelőre nem tudja, hogy mik lesznek a Metallica kívánságai, és milyen berendezést kérnek a show előtt, ezeket a részleteket a későbbiekben egyeztetik a banda menedzsmentjével.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3412374447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heptakontanonaéder 2017.03.28. 12:41:59

Én úgy tudtam, hogy Metál Ica rég visszavonult!
süti beállítások módosítása