Fülesbagoly

Meglátogatta a P. Mobil a neten taroló gyönki kórust

2017. március 21. - matesas

A Facebookon több mint egymillióan látták, de a YouTube-on is 250 ezres nézettség fölött jár a gyönki általános iskolások farsangi videója, amelyen a diákkórus a P. Mobil zenekar egyik leghíresebb dalát adja elő (Sáfár József  zeneszerző, Csiga Sándor szövegíró, Vikidál Gyula ének szerzője). Nem csoda, hogy Schuster Lóri úgy gondolta: ideje útra kelni, irány Tolna megye!

gyonki.jpg

A Fülesbagoly február végén szúrt ki egy videót a P. Mobil zenekar Facebook-oldalán, a felvételen a gyönki Harmónia - Rend-Band Gyermekkórus & Zenekar „A Zöld, a Bíbor és a Fekete” című számot adta elő (szerző: . A klip valósággal letarolta az internetet, a bagoly pedig interjút készített Häuszer Beáta kórusvezetővel és párjával, a zenekart irányító Schmidt Péterrel, akik többek között elmondták, hogy hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy a P. Mobil megosztotta videójukat.

Ám az igazi meglepetés csak ezután következett: múlt héten egy mikrobusz gördült be a gyönki suli udvarára, a kocsiból Schuster Lóránt és zenésztársai bújtak elő, hogy személyesen láthassák a rock and roll felnövekvő nemzedékét és ha már ott vannak, zenéljenek is egy kicsit közösen. A P. Mobil egy akusztikus koncerttel kedveskedett, alighanem ez a zenekar történetének első olyan koncertje, amelyet egy osztályteremben rendezett. A buli csúcspontja a „Kétforintos dal” volt, ebbe a kórus is bekapcsolódott, a gyerekek együtt énekelhettek példaképeikkel. A P. Mobil akusztikus koncertje a gyönki iskolában itt tekinthető meg.

És a februári videó, amely tarolt az interneten:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1112359039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása