2017. már 20.

A finn tehetségkutatóban nem szarral gurigáznak

írta: matesas
A finn tehetségkutatóban nem szarral gurigáznak

Alighanem elképzelhetetlen volna egy hazai tehetségkutatóban, hogy valamelyik versenyző egy Slipknot-dallal álljon színpadra, ám Finnországban Puskás Petin túl is létezik a rock and roll. A The Voice-ban a jólfésült Jani Korpela kiválóan hozta Corey Taylor brutális vokálját.

janikorpela_slipknot.png

A metal és úgy általában a rockzene a tehetségkutató műsorok mostohagyereke, a tömegízlést preferáló giccsműsorokban ritkán hallani e műfaj képviselőit, általában már az előválogatókon elbuknak, nehogy bezavarjanak a főműsoridőben fotelbe huppanó háziasszonyok lelki világába. Skandinávia azonban igazi metal-paradicsom, ezúttal a The Voice finn verziójában tűnt fel egy idehaza teljesen szokatlannak tűnő produkció.

A jólfésült Jani Korpela bátran kiállt a színpadra, és elnyomta a Slipknot „Psychosocial” című dalát. Korpela szerencséjére a zsűri is vevő volt az előadásra, különösen Michael Monroe, a Hanoi Rock egykori énekese, aki a szám felénél felpattant székéből, és elégedett headbanggel jelezte, hogy számára kedves az efféle muzsika. Mutatjuk Korpelát, és persze a dal eredeti, kicsit karcosabb verzióját is.

Slipknot - Psychosocial:

Szólj hozzá

Slipknot Hírek