Fülesbagoly

Perzselő haragot ígér a Slayer ex-dobosa

2017. március 16. - matesas

Elkészült a Dead Cross nevet viselő hardcore-szupercsapat bemutatkozó albuma, Dave Lombardo dobos azt mondja: a lemezen megjelenő perzselő haragot a párizsi Bataclanban elkövetett véres terrortámadás váltotta ki belőle.

mike-patton-dead-cross-dave-lombardo.jpg

A Fülesbagoly tavaly decemberben lelkendezve számolt be a hírről: Mike Patton, a Faith No More énekese csatlakozott a Dead Cross nevű dél-kaliforniai bandához. A szupercsapat felállása: Mike Patton vokál, Dave Lombardo dob, Justin Pearson basszusgitár, Michael Crain gitár. A Dead Cross tegnap egy fotót közölt a Facebook-on, a lemez masterelése elkészült, hamarosan Patton kiadója, az Ipecac bejelenti a megjelenés dátumát is.

Lombardo egy interjújában azt mondta: ezen az albumon kirobbantja magából az összes dühöt és fájdalmat, amit a Bataclanban rendezett mészárlás után érzett.

– Akkor azt gondoltam, hogy akár én is a színpadon lehettem volna, éppen játszom, amikor jön egy kibaszott őrült a puskájával és halomra lő mindenkit. Nagyon dühös voltam. De azt hiszem, hogy ez a zene felszabadító, kijön belőlünk minden szar, amit el szeretnénk mondani. Nem vagyunk alternatív banda, se nem egy puha zenekar. Az én nevem a trash és a hardcore zene szinonimája, ehhez tartom magam - tette hozzá Lombardo, és mi nagyon örülünk a szavainak, szeretnénk mihamarabb hallójáratainkba ömleszteni a Dead Cross munkájának gyümölcsét.

A Dead Cross a korábbi énekessel, Gabe Serbiannal:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1712342967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása