Fülesbagoly

Meseszerű horror az őrült páros új videója

2017. március 13. - matesas

Ha a Mike Patton-John Kaada páros előző klipjét minden idők legbetegebb videójának tituláltuk, akkor mostani alkotásuk nyugodtan benevezhet az ezüstéremért. A Red Rainbow című dalhoz készült film egy nyugtalanító rémálom, furcsa főszereplőkkel.

kaada-patton.jpg

Egy éve számoltunk be róla, hogy Mike Patton, a Faith No More frontembere, és norvég zeneszerző barátja, John Kaada kísérleti komolyzenében utazik, 2016. április 1-én meg is jelent közös lemezük, a Bacteria Cult.

Az album Imodium című dalához készült klipet minden idők legbetegebb videójaként aposztrofáltuk, és a páros hű akar maradni a megkezdett irányhoz, mert most kiadtak egy újabb filmecskét, amely hasonlóan zavarba ejtő alkotás. Borítékoljuk, hogy az MTV nem fogja agyonjátszani, mi viszont semmiképp sem titkolnánk el a világ elől a Red Rainbow létezését. Jó szórakozást!

És megmutatjuk az aranyérmest is, Mike Patton - John Kaada: Imodium:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6312334831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása