Fülesbagoly

Tom DeLonge visszatér a Blink-182-be?

2017. március 09. - matesas

Az utóbbi években leginkább UFO-kutatásra fordította energiáit Tom DeLonge, ám az énekes most úgy nyilatkozott: szívesen visszatérne a Blink-182-be. Már csak az a kérdés, a zenekar többi tagja miképp fogadja az öntörvényű zenész hangulatváltozásait.

delonge.jpg

Legutoljára két éve lépett ki a San Diego-i bandából az alapító Tom DeLonge, hogy belevesse magát egy egészen másféle világba. A zenész az elmúlt éveket a tudomány rejtélyeinek és a földönkívüli lét kutatásával töltötte, most azonban úgy tűnik, hogy ráunt az ufókra, és inkább ismét a zenére koncentrálna.

– A Blink a DNS-emben van. Beszéltem Travis Barkerrel, próbáljuk kifundálni, hogy miképp és mikor lenne értelme a visszatérésemnek - magyarázta DeLonge.

Gyanús, hogy egyelőre csak ő gondolja komolyan a visszatérést. A helyét átvevő Matt Skiba ugyanis remekül bevált, a tavaly júliusban megjelent új lemez, a California kifejezetten bejön a banda rajongóinak és a kritikusoknak is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9312325217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása