Fülesbagoly

Már három dal ismert az új Mastodon-lemezről

2017. március 08. - matesas

A metal küzdőtér egyik legfényesebben tündöklő csillaga az amerikai Mastodon, Troy Sandersék minden albuma eseményszámba megy, a március 31-én megjelenő új nagylemezüket is hatalmas várakozás előzi meg.

mastodon_1.jpg

Az atlantai sludge metal kvartett akárcsak korábban, ezúttal is egy koncept albummal készül a robbantásra, az Emperor Of Sand egy olyan történetet jár körbe, amelyben a főhős egy sivatagi uralkodótól kapott halálos ítélettel a feje fölött vándorol egy kihalt tájon. A zenekar eddig három dalt mutatott meg a lemezről, egytől egyik kiváló szerzemények, amelyeket alább meg is mutatunk. A három szám alapján nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal is egy pszichedelikus utazásban lesz részünk. A Show Yourself című nóta egyébként a Mastodonhoz képest meglehetősen slágergyanúsnak tűnik, nekünk nagyon bejött.

Mastodon: Emperor Of Sand (2017)

1. Sultan’s Curse
2. Show Yourself
3. Precious Stones
4. Steambreather
5. Roots Remain
6. Word To The Wise
7. Ancient Kingdom
8. Clandestiny
9. Andromeda
10. Scorpion Breath
11. Jaguar God

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6912322423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása