Fülesbagoly

Metal-hipnózis: két isten egy színpadon

2017. március 06. - matesas

A Sepultura remekműve, az immáron 21 éves Roots album mérföldkő a modern metal történetében, a lemez hipnotikus dalában, a Lookawayben a műfaj legnagyobb zsenijei működtek közre. A San Francisco-i Slim’s klubban most újraéledt a csoda.

max-cavalera-mike-patton.jpg

A Cavalera-testvére tavaly indultak világ körüli turnéra, a koncertsorozat még tart, a legendás Roots lemezt játsszák el, novemberben Budapesten is tiszteletüket tették, és a Barba Negrában adtak egy technikailag ugyan felemás, de mégiscsak felejthetetlen hangversenyt.

A Roots album legkülönlegesebb dala kétségkívül a Lookaway, a középtempós, sötét hangulatú számban a Faith No More frontembere, Mike Patton, a Korn énekese, Jonathan Davis, valamint a Limp Bizkit lemezlovasa, DJ Lethal is közreműködött. A minap a San Francisco-i Slim’s klubban léptek fel a Cavalera-tesók, és a közönség kitörő örömmel fogadta, amikor Max a színpadra szólította a régi cimborát, Mike Pattont.

– Az ember, a mítosz, a legenda - Max így konferálta fel Pattont, majd Igor dobpergése közepette belecsaptak a Lookaway monoton, hipnotikus riffjeibe. Mi pedig megmutatjuk nektek a nagy találkozást és persze a dal stúdióverzióját is.

Lookaway - 2017. 03. 03., San Francisco, Slim’s:

Lookaway - Roots (stúdió)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3912316757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása