Fülesbagoly

Egy nagylemezt is összedob a Prophets of Rage?

2017. március 02. - matesas

Úgy tűnik, hogy a Rage Against The Machine, a Public Enemy és a Cypress Hill tagjaiból álló szupercsapat, a Prophets of Rage nem elégszik meg a tavalyi sikerekkel, és a kislemez, valamint a turné után most valami nagyobb dologban gondolkodnak.

prophetsofrage_1.jpg

A Prophets of Rage tavaly aktívan kivette a részét a politizálásból az amerikai elnökválasztási kampány apropóján, a banda több Trump-ellenes megmozduláson, koncerten vett részt, és kiadott egy kislemezt is, amelyet elismerően fogadott a zenei sajtó. Tom Morelloék most bejelentették, hogy stúdióba vonultak, hogy új zenéket rögzítsenek. Azt ugyanakkor nem tisztázták, hogy egy nagylemezben gondolkodnak-e vagy újabb kislemez várható tőlük. Mi az előbbire szavazunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3312305247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása