Fülesbagoly

Feldolgozásokat zsűriz Gerendai Károly

2017. február 24. - Bagolyhír

Országos pályázatot hirdetett középiskolásoknak a Müller Péter Sziámi AndFriends. A csapat arra kéri a vállalkozó kedvű diákokat, gondolják újra Szeretni még című dalukat. A legjobbak értékes nyereményeket kapnak.

kap_2796.jpg

A Fel! Dolgozás! Szeretni még pályázat ötlete onnan jött, hogy a tatabányai Árpád Gimnázium diákjai az ottani fellépéskor azzal a meglepetéssel várták a zenekart, hogy egy szál gitárkísérettel előadták a dalt, majd nemsokára elküldték az erről készült videófelvételt - szerepel a zenekartól az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.
Miután a csapat hamarosan két budapesti iskolából is kapott hasonló videót, elhatározták, hogy a dalra országos középiskolai feldolgozásversenyt hirdetnek. A pályázatokra nincsenek műfaji megkötések. A videón szerepelhet akár kórusváltozat, egy szál gitáros, ritmushangszeres vagy billentyűs kísérettel előadott verzió, rock- vagy akusztikus zenekari, opera- vagy bármilyen egyedi megközelítés. A szövegnek az eredeti énekdallammal kell elhangoznia. A nevezés ingyenes, a jelentkezés feltétele, hogy középiskolás korú (14-19 éves) diákok adják elő a dalt magyar nyelven. A határon túl élők jelentkezését is várják. A videóra - akár mobiltelefonon - rögzített feldolgozást nem listázottként a YouTube-ra kell feltölteni, és a linket elküldeni az andfriends.szeretnimeg@ gmail.com címre. A levélben fel kell tüntetni a dal címét és készítők nevét. Egyéni jelentkezők, csoportok és osztályok is nevezhetnek. A beküldési határidő 2017. április 30, a legjobban sikerült feldolgozásokat értékes díjakat kapnak. Szerepel közöttük Roland Go:Keys szintetizátor, egzotikus kézihangszer-összeállítás, egy kétnapos osztálykirándulás költségeinek fedezése, négy darab heti bérlet a Sziget fesztiválra és a VOLT Fesztiválra, egyéves állandó belépő a Müller Péter Sziámi AndFriends koncertjeire. A legjobban megszólaló zenekarnak stúdiófelvételt és lyric videóklipet készíthet, és felléphet a Müller Péter Sziámi AndFriends Sziget fesztivált záró koncertjén.

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar tagjaiból, illetve szakmai résztvevőkből álló zsűri (Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Roszik Hella, Winterverber Csaba, Angler Ákos, Bérczesi Róbert, Baka Rebeka, Gerendai Károly, Lobenwein Norbert, Tóth Csaba) értékeli a produkciókat. Kakukktojás különdíjban részesítik a korosztályon kívül eső pályázóktól érkező munkák legkiválóbbját.
Eredményhirdetés és díjátadó a Müller Péter Sziámi AndFriends május 12-i budapesti koncertjén a Dürer Kertben. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4012290315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása