Fülesbagoly

Linkin Park, így kell ezt csinálni!

2017. február 23. - matesas

Kiverte a biztosítékot a rajongók körében a Linkin Park új száma, a fanok arra panaszkodnak, hogy a zenekar teljesen letért a régi útról, és a Heavy című nóta nem más, mint egy „nyálas” popdalocska.

linkin-park-759.jpg

A Heavy hallatán már a Fülesbagoly is megfogalmazta kétségeit, de amíg mi csak a szánkat jártatjuk, addig egy, a Linkin Parkért rajongó zenészpáros a tettek mezejére lépett és - utat mutatva Chester Benningtonéknak - dögös riffekkel turbózta fel gitárokat nélkülöző szerzeményt. A Bloodywood nevű formáció „oktatófilmjét” már több, mint 65 ezren látták a legnagyobb videómegosztó oldalon, és helyeslő kommentek sokaságát zsebelik be a nu-metalosított verzióval. Megmutatjuk mi is a feldolgozást és persze az eredeti dalt is, így mindenki eldöntheti, melyik változat áll közelebb az ízléséhez.

Linkin Park - Heavy:

És a Bloodywood nu-metalja:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2012284337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása