Fülesbagoly

Tíz rocksztár, tíz sokkoló bűntény

2017. február 21. - matesas

Gyilkosság, kínzás, pedofília, halálos balesetek. Ezúttal olyan rocksztárokat mutatunk be, akik nevéhez sokkoló bűncselekmények kapcsolódnak, akik lehetnek bármennyire is tehetséges művészek, de belül a velejükig romlottak.

7-ian_watkins.jpg

Az összeállításunkban szereplő zenészek többségét a köznyelv egyszerűen csak úgy hívná: gonosztevő. Mi mást lehetne mondani a feleségét agyonverő emberre vagy arra, aki csecsemőket erőszakol? De olyan is akad közöttük, aki élvezettel, órákon át kínozta áldozatát, s még a vérét is meg akarta itatni vele. A sorból talán csak Todd Harrell, a 3 Doors Down basszusgitárosa lóg ki, ő nem szándékosan gyilkolt, az is igaz ugyanakkor, hogy visszaesőként, bódult állapotban vezetve okozott olyan balesetet, amely egy ártatlan ember életét követelte. Lássuk hát a rock/metal leghíresebb szörnyetegeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3812279959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exterminador 2017.02.22. 14:11:50

Megjegyzem, Betrandnak nem volt a felesége Trintignant, "csak" a barátnője.
süti beállítások módosítása