Fülesbagoly

Ami anno a Facérok, az most a Song to Song

2017. február 20. - matesas

Az eddigi beharangozók alapján nagyon úgy tűnik, hogy a márciusban mozikba kerülő Song to Song című film ugyanolyan generációs alkotás lehet, mint a Facérok (Singles), amely a ’90-es évek fiatalságát boldogította. A recept a régi: töménytelen zene, világsztárok, és egy kis szerelem.

song-to-song-.jpg

A Facérok elképesztő sikert aratott a grunge-robbanás idején, a seattlei színtéren játszódó vígjáték hangulatát olyan kiváló zenekarok tették felejthetetlenné, mint az Alice in Chains, a Pearl Jam, a Soundgarden, a Mudhoney vagy épp a Smashing Pumpkins.

Most valami hasonló van készülőben, bár a kritikusok szerint a Song to Song nem lesz annyira habkönnyű alkotás, mint a Facérok. A rendező Terrence Malick ezúttal Austin zenei közegébe helyezi történetét, a Song to Song egy modern, csábítással és árulással teli szerelmi dráma lesz, és négy, sikerre éhes embert követhetünk benne. A főbb szerepeket Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender és Natalie Portman játsszák, rajtuk kívül feltűnik Cate Blanchett, Haley Bennett, Val Kilmer, Benicio Del Toro, Clifton Collins Jr., Angela Bettis, Bérénice Marlohe és Holly Hunter is.

És nézzük a zenei felhozatalt. A Song to Songban olyan zenészek szerepelnek, mint Flea, Iggy Pop, Patti Smith, Florence Welch, és John Lydon. A film március 17-én kerül az amerikai mozikba, remélhetőleg a hazai forgalmazók is látják benne a fantáziát.

Song to Song trailer:

És egy kis nosztalgia:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2912276397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása