Fülesbagoly

Világsztár kampányol Radics Giginek

2017. február 18. - Bagolyhír

Komoly kampányba kezdtek A Dal döntősei annak érdekében, hogy megnyerjék ma este a versenyt. A szokásos posztáradaton túl ketten magasabb fokozatra kapcsoltak. A Leander Kills-nek tőle szokatlan módon a Tankcsapda gyűjti videóban a szavazatokat, míg Radics Giginek a világ legismertebb zenei producere szorít.

16807068_10154982571639631_8298219790501462043_n.jpg

A Tankcsapda egy videós üzenetet tett közzé ma reggel ezzel a szöveggel:
"Általában nem szoktunk ilyet csinálni, de most mégis kivételt teszünk. Ha szeretnéd, hogy 2017-ben Kijeven az Eurovíziós Dalfesztivált rockzene képviselje, akkor ma este A Dal döntőjében szavazz a Leander Killsre! Támogasd a rockzenét! Hajrá Kijev!

Quincy Jones producer, aki 27-szer kapott Grammy-, és egy alkalommal Oscar-díjat, teljes mellszélességgel Radics Giginek kampányol facebook-oldalán. Az amerikai nagyágyú rengeteg világsztárral dolgozott, többek közt Will Smith-szel, Ray Charles-szal, Frank Sinatrával és Stevie Wonderrel. Ő készítette Michael Jackson 110 millió példányos Thriller lemezét. Quincy Jones ezt posztolta tegnap:
"Ez a lány egy jéghideg csillag!! Találkoztam vele, amikor még csak 15 éves volt, és lélegzetelállító. Annyira büszke vagyok rád Gigi Radics! Hallottam, hogy a See It Trrough bejutott a döntőbe. Küldöm nagy szeretettel a dalt! Sok sikert a döntőben holnap!
És a dalt is kirakta. Az esti döntő menete a korábbiakhoz hasonló lesz. A dalokat a zsűri pontozza, majd a négy legjobb helyezettből a közönség választja ki azt, aki képvidelheti majd Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8212270376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása