Fülesbagoly

Újabb európai turnéra készül a pécsi The Immigrants

2017. február 18. - Bagolyhír

Egy szakítás után született a The Immigrants legújabb dala és annak videóklipje. A Granted című szerzemény az egyre népszerűbb pécsi progresszív space indie-rock zenekar kísérletének része, a fiúk ugyanis lemezek helyett ezentúl zenei csomagokkal jelentkeznek. A The Immigrants márciustól ismét európai turnéra indul.

the_immigrants_foto.jpg

Fekete-fehér, melankolikus hangulatú, minimál stílusú videóklippel jelentkezik a The Immigrants, amit a pécsi rockzenekar a Granted című dalához készített.
-Ezt a dalt tavaly írtam egy szakítás után, amikor nemcsak egy szerelem ért véget, hanem búcsút intettem az addigi életformámnak is, vagyis lezárult egy fontos életszakaszom. Sok volt a változás körülöttem abban az időben, és rengeteget gondolkodtam azon, hogy mennyi mindent veszünk készpénznek, miközben egészen jelentéktelen és nagyon fontos dolgokról is kiderülhet, hogy egyáltalán nem magától értetődőek. Mivel a Granted egy őszinte és nagyon egyszerű dal, hangulatában hasonló, letisztult videóklipet képzeltünk el hozzá. A koncepciót Misota Dániel (Zanzinger) hozta, a végeredmény pedig egy minimál stílusú, fekete-fehér klip lett. Talán szokatlan, hogy a klipet hamarabb leforgattuk, mint ahogy a dalt rögzítettük volna a csillebérci Studio Einz-ban, ez általában fordítva szokott történni. A forgatáson egy demófelvételt használtunk – mesélte a klipforgatásról Badric Adorio, a The Immigrants frontembere.

A Granted című dal online kislemez formájában jelent meg a Music Fashion Kiadó gondozásában, amit mostantól időről időre egy izgalmas zenei csomag követ.
- Az a tervünk, hogy havonta-kéthavonta jelentkezünk egy kétdalos online kislemezzel és egy új videóklippel, amelyek egy adott téma köré csoportosulnak majd. A zenei csomagban emellett mindig lesz valami szokatlan, különleges produkció, amire valószínűleg nem számít tőlünk a közönségünk, de reméljük, tetszeni fog nekik– tette hozzá Badric Adorio.

A The Immigrants szerencsére nemcsak a virtuális térben aktív, hanem a koncerthelyszíneken is. A zenekar márciusban újabb európai turnéra indul. A két és félhónapos körúton nemcsak Magyarországon, hanem külföldön, például Szerbiában, Horvátországban, Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában és Olaszországban is fellépnek, nyáron pedig újra itthon, a hazai fesztiválokon lehet majd találkozni velük.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5812270314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása