Fülesbagoly

Láthatáron az új Incubus lemez

2017. február 17. - matesas

Dögös dallal mutatkozott be az Incubus idén tavaszra várható új lemeze, a Nimble Bastard című szám alighanem elnyeri a kaliforniai banda rajongóinak tetszését, hiszen minden megvan benne, ami a zenekart oly régóta sikeressé teszi.

incubus.jpg

Ismerős ritmusok és akkordok, egy igazán incubusos dal Nimble Bastard, jól szólnak benne a torzítások, és Brandon Boydék patikamérlegen adagolják a lassítások, gyorsítások váltakozását is. Lüktető, klassz nóta, reméljük, az új album még sok hasonló pillanattal vár minket.

A lemez pontos megjelenési dátuma továbbra sem ismert, a banda tavaszra ígéri az Island Records gondozásában készült felvételt. Ez lesz az Incubus nyolcadik nagylemeze, az utolsó album meglehetősen régen, 2011-ben került a boltok polcaira. A zenekar nyáron az Egyesült Államokban turnézik, európai koncertdátum egyelőre nem került a naptárba.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3412268390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása