Fülesbagoly

Rendőrrel akart koncertre furikázni Axl Rose

2017. február 16. - matesas

Egy óra késéssel indult a Guns N’ Roses melbourne-i koncertje, naná, hogy a régi szép időkhöz hasonlóan ezúttal is Axl Rose frontember volt a ludas. Az énekes közlekedési dugóba került, igaz, előtte mindent megpróbált a pontosság érdekében.

guns_1_1.jpg

A The Herald Sun egy érdekes történetet osztott meg olvasóival a Guns N’ Roses melbourne-i fellépése kapcsán. A banda egy órás késéssel kezdett, mert az énekes nem ért oda időben. Az újság szerint Axl szállodája ablakából érzékelte, hogy a hatalmas dugóban esélye sem lesz a megadott időpontra a helyszínre érni, ezért nemes egyszerűséggel felhívta a rendőrséget, hogy felvezetést kérjen tőlük.

Kendra Jackson rendőrségi szóvivő megerősítette: érkezett ilyen hívás hozzájuk, de a kérést kénytelenek voltak elutasítani. Elvégre a rendőrség nem egy escort szolgálat.

Minden jó, ha jó a vége, a melbourne-i koncert végül is hatalmas bulira sikeredett, a Rózsák 73756 néző előtt játszottak, ez volt minden idők második legnagyobb koncert a melbourne-i MCG-ben.

Isten hozott Melbourne-ben:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8612265430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása