Fülesbagoly

Iron Maidennek nevezték el kisfiukat a metalőrült szülők

2017. február 16. - matesas

Iron Maiden Duran Ruiz. Egy bolíviai kisfiú viseli ezt a nevet, szülei az élő bizonyítékai annak, hogy a rajongás nem ismer határokat. A baba február elsején született, a névadás nem kamu, mutatjuk a születési anyakönyvi kivonatot.

ironmaiden3.jpg

 César Durán Alpiri hatalmas metalrajongó és immáron boldog édesapa is. Felesége február elsején szülte meg a gyönyörű, nagy hajú babát, aki ugyan még nem headbangel, de a sorsát - ilyen ősök gondoskodása mellett - aligha kerülheti el.

A büszke papa kifejtette: szeretné, ha a fiában meglenne az erő, az energia, a célokért való küzdeni tudás. Akárcsak kedvenc zenekarában, az Iron Maidenben.

ironmaiden1.jpg

A születési anyakönyvi kivonatba tehát a kisfiú nevét jelölő rubrikában ez áll: Iron Maiden Duran Ruiz. Hogy mit szólnak majdan ehhez az osztálytársak? Merik-e majd gúnyolni a kis Iront? Hagyjuk a buta kérdéseket, hallgassunk inkább zenét.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6712266812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.02.16. 23:30:01

Még ha lánynak adja ezt a nevet, hát legyen. De fiúnak!?!
süti beállítások módosítása