Fülesbagoly

Ma 10 éves a finom zenék rádiója

2017. február 14. - Bagolyhír

2007. február 14-én szólalt meg először a Jazzy Rádió az igényes muzsikákat kedvelő hallgatók legnagyobb örömére, és azóta is fogható Budapesten és környékén. A 90.9 Jazzy a mai napig az egyik színfoltja a magyar rádiózásnak.

 jazzyradio_logo.jpg

A Jazzy a finomabb zenék, a jazz, a swing és az igényes pop zászlóvivője. A Petőfi Rádió egy évvel ezelőtti stílusváltása miatt felértékelődött a szerepük, és a lágyabb zenék náluk (is) találhatott mentsvárra. A Jazzy többségében magyar dalokat sugároz, amit jól jellemez, hogy a legjátszottabb számok toplistáján szinta csak honi előadók szerzeményei szerepelnek. Köztük van a Peet Project, a Group ’n’ Swing, az LGT, Boggie, a Kerekes Band, Barabás Lőrinc és a PASO.

Hasonló igényességgel jár el a rádió a tartalomszolgáltatás esetében is. A műsorokban érdekes, intellektuális beszélgetések zajlanak. Náluk fut a megszűnt Radio Café kultikus gazdasági műsora, a Millásreggeli.

Szóval csak így tovább, Jazzy Rádió! Boldog születésnapot!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6412254718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása