Fülesbagoly

Egy zenekar, három dal, két király videó

2017. február 13. - Bagolyhír

A MattSetnek még csak három saját dala van, de kettőhöz is forgattak elég menő klipet. Az Altatóhoz egy homokanimációs, míg az Indul a Városhoz egy 360 fokos videó készült. Megmutatjuk mindkettőt.

mattset-kicsi.jpg

A MattSet zenekar 2016-ban alakult a Szakadáti Mátyás (ének, dob), Nagy Dénes (gitár) és Köpöncei Dániel (basszusgitár) felállásban. A trió a Kőbányai Zenei Stúdióból indult útnak. Az egyszerű pop-rock irányvonalú zenei ízlésükbe sok stílus vegyül, nem is igazán szeretnének címkéket. Tavaly december elején jelent meg első három saját számunk, az Altató, az Indul a Város és a Tegnap Igaz Ember, ezzel egy időben az Altatóhoz készült egy homokanimációs videó. 

Ezt követően az Indul a Város című dalukat filmesítették meg. A klip Budapest ikonikus helyszínein különleges technikával készült, így lett belőle egy 360 fokban nézhető videó.

Az együttes szerint a dal mondanivalója az, hogy az emberek sokszor észre sem veszik mindazt a szépet, ami nap mint nap elkíséri őket. A zene ma már szinte háttérzaj, a csodaszép épületek, helyszínek pedig semmitmondóvá váltak a szürke hétköznapok monoton menetében.

A MattSet a nyár folyamán több koncertet is ad, és jelenleg is dolgoznak a következő anyagokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4612254104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása