Fülesbagoly

Nem forgat többet a Balcony TV Budapesten

2017. február 11. - Bagolyhír

Három csodálatos év után lehúzza a rolót a Balcony TV budapesti csatornája - olvasható a facebook oldalukon. A készítük más projektekre kívánnak fókuszálni, ezért egy időre biztosan vége a tetőteraszos koncerteknek.

med_1471930183_image.jpg

Aki véletlenül nem tudná, a Dublinból indult kezdeményezés lényege, hogy zenekarok a főváros valamelyik pontján, egy-egy épület teraszán muzsikáltak. A Balcony TV mindezt egy kamerával rögzítette, és kilőtte a YouTube-ra. Az elmúlt 3 évben 150 videó készült, a legutolsó, iamyank felvétele február 16-án kerül ki. Rengeteg jól futó és kevésbé ismert együttes is muzsikált a Balcony TV kamerája előtt, többek közt az Ivan & the Parazol, Apey, Sonya, a Papaver Cousins és a Volkova Sisters. A mi abszolút kedvencünk a Bin-Jiptől a No Way Boy.

Hogy mi lesz a Balcony TV Budapest sorsa, azt még senki sem tudja, de mivel nemzetközi franchise-ról van szó, elképzelhető, hogy más csapat/csapatok tovább viszik majd. Az biztos, hogy a mostani készítők befejezték. Méltó lezárásképpen tartanak még egy búcsúbulit március 10-én a Toldi Klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2412248618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása