Fülesbagoly

Az megvan, amikor Lemmy bemutatott a PUF-farsangon?

2017. február 07. - matesas

Fogalmilag kizárt, hogy egy Pál Utcai Fiúk koncerten ne legyen jó a hangulat, a zenekar és közönsége hamar egymásra talál, Lecsóék mindig is értettek hozzá, miképp hozzák tűzbe rajongóikat. Most az év egyik legkülönlegesebb bulija készül, igazi jelmezbál - PUF-módra.

5_puf-2016.jpg

Immáron többéves hagyomány, hogy a Pál Utcai Fiúk februárban farsangi koncertet tart a Barba Negrában. Az idei PUF-farsang pénteken, este 8-kor kezdődik, és egyelőre csak találgathatunk, hogy Lecsóék ezúttal milyen jelmezeket öltenek magukra. Az elmúlt esztendőkben széles spektrumon váltakozott, hogy épp milyen kort vagy zenei időszakot idéznek meg. 2011-ben a XVIII. századi udvari bálok eleganciája köszönt vissza, tavaly viszont világhírű zenészek társulatává alakult a PUF, a színpadon feltűnt Robert Smith, Cher, Lemmy, Leskovics Gábor frontember David Bowie-nak maszkírozta magát. Megmutatjuk az elmúlt évek jelmezfelhozatalát, és persze adunk egy kis talp alá valót is, a leginkább alkalomhoz illő számot, a Bált.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9512190642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása