Fülesbagoly

Nemet váltott az énekes, jön az új lemez

2017. február 06. - matesas

12 év hosszú idő, rengeteg dolog történhet ezalatt, például az, hogy a Life of Agony énekesét már nem úgy hívják, hogy Keith Caputo, hanem úgy, hogy Mina Caputo. A nemváltó frontemberrel visszatérő zenekar most ízelítőt adott az áprilisban megjelenő új lemezről.

life_of_agony.jpg

A Life of Agony nem épp a jólfésült Beverly Hills-i felső osztály zenéje, az alternatív metal élő legendáját mindig is a zaklatott extremitás jellemezte, és ez nincs másképp a 2010-es évek után sem. A banda frontembere, Keith Caputó 2011-ben bejelentette, hogy ezután nőként kíván élni. Műtéten nem esett át, de női ruhákat és erős sminket kezdett el viselni. Majd azt hangoztatta, hogy ő valójában leszbikus, így senki se lepődjön meg rajta, ha csinos hölgyek társaságában látják. Nehéz kiigazodni a figurán, de sebaj, most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy áprilisban jön az új lemez, 12 év után készült el a legújabb stúdióanyag, s erről most ízelítőt is kiadott az együttes. A szám a lemez címadó dala, itt meghallgatható.

Az átalakulás képekben

Life of Agony, A Place Where There’s No More Pain Tracklist:

01. “Meet My Maker”
02. “Right This Wrong”
03. “A Place Where There’s No More Pain”
04. “Dead Speak Kindly”
05. “A New Low”
06. “World Gone Mad”
07. “Bag of Bones”
08. “Walking Catastrophe”
09. “Song for the Abused”
10. “Little Spots of You”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7712188516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

datam 2017.02.06. 21:39:24

Férfiból tökös csaj, aki leszbikus. Mr. Garrison volt a mentora?

Gyingizik 2017.02.06. 23:40:12

Rafkós a csávó, meglovagol egy nevetséges, beteg, amcsi trendet, mellette viszont a sznob, műleszbi pipiknek is betolja.

Terézágyú 2017.02.07. 08:37:28

Igen sok transz továbbra is a nőket szereti. Magyarul "leszbikus nő" lesz.
Ez van. Akinek nem tetszik hallgasson más zenét...
süti beállítások módosítása