Fülesbagoly

Ilyen dögös riffeket még nem hallottál a Nickelbacktől

2017. február 02. - matesas

Igaz rock and roll harcos körökben illendő utálni Chad Kroegeréket, valljuk meg őszintén: a Nickelback tömény giccs, a műfaj legközhelyesebb elemeivel operáló formáció. Annál meglepőbb hogy a most megjelent, Feed The Machine című nótájuk tele van jó riffekkel.

nickelback.jpg

Június 9-én jelenik meg a Nickelback legújabb lemeze, a Feed The Machine címet viselő album első kislemezdala már elérhető a legnagyobb videómegosztón. Ez egyben a lemez címadó dala, fogós riffek és hangsúlyos basszgitár váltogatják egymást, a megszokott dallamos refrénnel. Kellemes, kifejezetten hallgatható darab, nagy kérdés persze, hogy pusztán arról van-e szó, hogy egyszer Kroegerék keze is elsülhet, vagy az anyag egészén hasonlóan kellemes meglepetésekre számíthatunk.

Nickelback - Feed The Machine:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4912176626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása