Fülesbagoly

Véres családi dráma főszereplője Courtney Love

2017. február 01. - matesas

Közfigyelem övezte Amerikában a Menendez-testvére ügyét, a tehetős családban nevelkedő fiúk 1989-ben lőtték agyon szüleiket. A történetből most tévéfilm készül, a meggyilkolt anya szerepét Courtney Love alakítja.

courtney-love.jpg

„Lifetime” címen forgatják a tévéfilmet, amely egy híres amerikai családi dráma történetét dolgozza fel. 1989. augusztus 20-án Beverly Hills-i otthonukban ölték meg Jose és Kitty Menendezt. A gyilkosságról a jómódú házaspár fiai tettek bejelentést, a fivérek azt állították, hogy épp moziban voltak, amikor szüleiket lelőtték. Csakhogy a gyanú néhány hónap után rájuk terelődött, és a fiatalabbik testvér, Erik hamarosan beismerte, hogy bátyjával közösen végeztek a szüleikkel.  

1992. december 8-án vádat emeltek ellenük a Los Angeles-i bíróságon. A Court Tv folyamatosan közvetítette az eseményeket, az ügy országos szenzáció lett. Erik ügyvédje azt állította, a fiúkat éveken át kínozták a szüleik, apjuk szexuálisan is zaklatta őket. Végül Lyle és Erik Menendezt 1996-ban tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Lyle jelenleg a Mule Creek állami börtönben, Erik a Pleasant Valley fegyintézetben raboskodik.

A filmkritikusok szerint a Lifetime remek szerep lehet Courtney Love számára. A Hole énekesnője egyébként már rengeteg moziban tűnt fel, legnagyobb alakítását, a Larry Flynt, a provokátorban nyújtotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1212174824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása