Fülesbagoly

Így énekli a rock-klasszikusokat a perui indián

2017. február 01. - matesas

Több millióan gerjednek a legnagyobb videómegosztón egy perui indián produkcióira, pedig nyugodt szívvel állíthatjuk: ennél rosszabb rockfeldolgozásokkal nehéz összefutni a neten. A Tongo néven éneklő figura annyira pocsék, hogy már-már szerethető.

tongo.jpg

A Tongo csak művésznév, a perui énekes valódi neve Abelardo Gutiérrez Alanya. A 60 éves előadó hatalmas népszerűségnek örvend hazájában, televíziós showműsorok gyakori vendége, és nem egyszer beszáll a politikai kampányokba is, nemrég a limai polgármester-választás egyik jelöltjéért protestált. Tongo legnagyobb sikere a „La pituca” című nóta, amelyet aztán angol nyelven is előadott, majd a produkciót felrakta a YouTube-ra. A perui pacsirta nemzetközi karrierje ekkor indult be, a rengeteg nyelvi ügyetlenséggel prezentált dal egyfajta bizarr celebritássá varázsolta Tongót. Ő pedig élt is a lehetőséggel, hiszen azóta ontja magából a rosszabbnál rosszabb rockfeldolgozásokat, legutóbb a System of a Down dalát, a Chop Sueyt becstelenítette meg. Íme, egy csokorra való Tongo zenei ámokfutásából, jó szórakozást!

System of a Down - Chop Suey:

Guns N’ Roses - Sweet Child O’ mine:

Beatles - Let it be:

Rolling Stones - Angie/Satisfaction:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7312174280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása