Fülesbagoly

Fű miatt rúgták ki a gitárost a Grammy-díjátadóról

2017. január 30. - matesas

A Grammy-díjátadók általában a csillogásról, a puccparádéról szólnak, de mindig akad egy-egy renitens figura. Két éve Brent Hinds, a Mastodon gitáros-énekese került bajba a vörös szőnyegen kiborult táskája miatt.

hinds_1.jpg

Brent Hinds sosem volt szívbajos, a fenegyerek 2015-ben is kitűnt a Grammy finnyás, elegáns vendégseregéből. Ha már a Mastodon nem nyerhette meg a „Best Metal Performance” díjat, a banda tagjai arra törekedtek, hogy a „Legjobb öltözék” díját hazavihessék - legalábbis meglehetősen színes maskarákban jelentek meg a rendezvényen. Hinds kedvenc baseballcsapata, a Los Angeles Dodgers mezébe bújt, de a legfőbb probléma nem is a dress code figyelmen kívül hagyásában rejlett.

Egy ismerős most idézte fel a 2015-ös buli kulisszatitkait. Mint kiderült: a vörös szőnyegen illetlen kézmozdulatokkal pózoló Hinds táskája kiborult, a zenész pénze, cuccai szanaszét szóródtak, a szütyőből egy jó adag fű is kiborult. Hindset kivezették a biztonságiak, ő ugyan tiltakozott, de a kidobása okait firtató kérdéseire csak egy higgadt, tömör, lényegre törő választ kapott: „Uram, ön nem tudja, hogyan kell viselkedni.” 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7312168362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása