Fülesbagoly

Kurt Cobain lánya apja gitárjáért pereskedik

2017. január 27. - matesas

Tavaly márciusban adták be a válókeresetet, s a hullámok továbbra sem csitulnak Frances Bean Cobain és exe, Isaiah Silva között. Kurt Cobain lánya most azért fordult bírósághoz, mert szeretné visszaszerezni apja akusztikus gitárját, amelyet a legendás Unplugged in New York felvételekor használt.

960.jpg

Frances Bean Cobain nem követte apja példáját, a popszakma helyett jobban érdekli a divat világa. Ezúttal ő Marc Jacobs legújabb kollekciójának az arca, ebből az alkalomból adott interjút a Vogue magazinnak. És többek között egy újabb kínos csetepatéról beszélt, amely tovább mérgezi az exférjéhez fűződő kapcsolatát. Isaiah Silva azt állítja, hogy a lány neki ajándékozta Kurt Cobain egyik legbecsesebb hangszerét. Cobain az Unplugged in New York felvételein használta 1959 Martin D-18E típusú akusztikus hangszerét.

– Természetesen soha nem ajándékoztam neki ezt a felbecsülhetetlen családi örökséget - mondta Francis Bean. A lány különböző dokumentációkat nyújtott be igaza alátámasztására a bíróságnak, a testület még nem hozta meg döntését.

Nirvana, Unplugged in New York:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7112158335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása