Fülesbagoly

Ezer ember játszotta egyszerre a Smells Like Teen Spiritet

2017. január 26. - matesas

Mosolyt és könnyeket is az arcunkra csal ez a videó, ilyen az igazi örömzene, ilyen az, amikor a muzsika felszabadít, amikor messzire űzi a világ bajait, az emberi gonoszságot, és semmi más nem marad, csak az egekig röpítő rock and roll.

rockin.jpg

Rockin' 1000 - a világ legnagyobb zenekara. A folyamatosan változó tagságú együttes 2015-ben jött létre Olaszországban, méghozzá azzal a céllal, hogy Cesena városába csábítsa egy koncert erejéig a Foo Fighters zenekart. Az óriásbanda akkor a Foo Fighters „Learning To Fly” című dalát adta elő, s az előadás Dave Grohlékat is meghatotta, még abban az évben felléptek az itáliai városban, egyszersmind Grohl élete legnagyobb élményének nevezte a Rockin' 1000 fantasztikus invitálását.

Most a legnagyobb videómegosztó oldalra egy másik káprázatos felvétel is felkerült. A Rockin' 1000 tavaly nyáron a Nirvana legnagyobb slágerét, a „Smells Like Teen Spiritet” adta elő, és a továbbiakban fölösleges minden szó, ezt látni és hallani kell.

Rockin' 1000 - Smells Like Teen Spirit:

És így csalogatták Cesenába a Foo Fighterst:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10012158125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása