Fülesbagoly

Megértem az interneten kalózkodókat

2017. január 25. - Bagolyhír

Országos turnéra indul az AWS a Leander Kills és a Useme társaságában, de mielőtt ez még megtörténne, az AWS is zúz egyet a Rockstar Magazin születésnapján február 3-án a Dürer Kertben. A patent muzsikájukkal kapcsolatban már képben vagyunk, de hogy kicsit közelebb kerüljünk a banda hátteréhez, Siklósi Örs énekessel készítettünk villáminterjút. Van, amiben nagyon lelkes, van, amit ki nem áll. Pl. a Szigetet.

aws.jpg

Wellhello vagy Subscribe?

- Ez elég egyértelmű. 

VIVA vagy YouTube?

- Van még VIVA?

ncore vagy iTunes?

- Az a baj, hogy a nemzetközi árak nem a magyar piachoz vannak mérve ugyebár. Így tökéletesen megértem az interneten kalózkodókat. Amúgy a zenéért úgy ahogy fizetek, Spotify-t használok.

Énekdallam vagy üvöltés?

- Mikor mit! Januártól márciusig csak Deicide-ot és Slayert hallgatok, tavasszal még egy kis Smetana és egy kis Cseh Tamás is belefér, nyáron koncertfüggő, de többnyire olyan, amire boldogan el lehet fröccsözni, ősszel pedig bármi jöhet, ami depressziós.

Sziget vagy Fishing on Orfű?

- Ki nem teszem a lábam a Szigetre! Orfűn 3 éve egész héten ott vagyok, a Művészetek Völgye mellett a kedvenc fesztiválom.

Próbaterem vagy turnébusz?

- Próbaterem nélkül nem lenne turnébusz.

Józanság vagy részegség?

- Hehe.

Fekete vagy fehér?

- Fehér hó.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr312152293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása